Rondleidingen

Door middel van het organiseren van rondleidingen willen we graag mensen inspireren.
Het is een mooie en bijzondere ervaring!

We lopen over de oude laan door het toekomstige paddenstoelenbos, via de permacultuur moestuin naar de kas. Langs de vijver met eetbare planten naar het kippenbos. Door het kippenbos komen we uit bij het jonge noten- en kastanje bos. Als afsluiting de akkers waar wij véél van onze groenten kweken, aardappels, asperges, aardperen en niet te vergeten de fruit- bomen, struiken en hagen en de kruidlaag.

Tijdens de rondleiding vertellen wij ons verhaal. Hoe we ooit begonnen zijn, hoe we het hebben aangepakt, welke ‘harde’, wijze lessen de natuur ons gegeven heeft en hoe wij op weg zijn naar zoveel als mogelijk zelfvoorzienend leven. Er is ruimte voor het stellen van al je vragen!

Het is mogelijk om je aan te melden voor de rondleidingen die hieronder vermeld staan.
Wanneer je als bedrijf, gemeente, instelling, familie, vriendengroep, buurtschap of school een rondleiding wilt boeken, dan is dat in overleg mogelijk op een door jou gewenste datum.

De rondleidingen vinden plaats van juni tot oktober: ‘het’ seizoen voor een bijzondere beleving in het voedselbos op haar hoogtepunt.
Ons voedselbos is gelegen in Erp. Na aanmelding ontvang je de exacte locatie in de bevestigingsmail. (Let op: deze mail kan in de spam box terecht komen)

De rondleiding duurt 1,5 tot 2 uur, deze zullen we afsluiten met koffie/thee.
De kosten voor de rondleiding zijn 20,- euro p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis).
Let op: Na aanmelding is het niet mogelijk om van datum te wisselen.

Helaas geven wij door omstandigheden geen rondleidingen dit jaar (2024)
Wij hopen u volgend jaar te kunnen ontvangen in ons voedselbos.

Liefs Danya en Gijs


Rondleiding boeken

Als je op "Boeken" klikt wordt je doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina.